Föreläsning med Claes Westling

Tisdagen den 27 februari klockan ca 19:30 (OBS! tiden) är det dags för vårens femte föreläsning på ArkivCentrum. Den hålls av Claes Westling som är fil.dr. och arbetar som 1:e arkivarie vid Riksarkivet i Vadstena. Släkt- och lokalhistorisk forskning har varit hans intresse sedan 1980-talet. Häromåret gav han ut boken »Våra historiska arkiv : En slumrande skatt« där han ger en överblick över det rika historiska källmaterial som finns i våra svenska arkiv.

Föreläsningen föregås av Örebro släktforskares årsmöte som inleds kl 18.30. Därefter finns kaffe/te med smörgås för 40 kronor till försäljning innan föreläsningen börjar ca 19.30. Och som vanligt är det gratis parkering.

Du kan ladda hem affischen som en pdf-fil här.

Föreläsningen är ett samarrangemang med Örebro släktforskare.